Ingyenes

Ingyenes marketinget segítő anyagok, elérhető tudás a MarketingMagoktól. 

Tudjuk milyen nehéz egy vállalkozást beindítani, működtetni. Egy idő után úgy érzed, MINDENHEZ értened kell! A könyveléshez, a joghoz, az értékesítéshez, a marketinghez, a grafikához, a közösségi médiához, a szövegíráshoz, a képszerkesztéshez…..és még hosszan sorolhatnánk.

Időről-időre felmerül a kérdés:

  • Honnan lehet jogtiszta képeket letölteni, melyeket blogbejegyzéseimben, facebook posztjaimban használhatok?
  • Tudtok jó levelezőrendszert ajánlani?
  • Névjágykártya? Olcsón?
  • Grafikusnak kell lennem egy kép megszerkesztéséhez, vagy saját logóm elkészítéséhez?
  • Honnan tudjam melyik wp sablon fog számomra a legjobban működni?
  • Nincs ötletem….miről írjak? Milyen legyen a logóm?
  • Ezt nem értem:-( Hol tudnék utánanézni?
  • Magyarul is elérhető?

és így tovább….és tovább…és tovább….

Szeretnénk Neked egy kicsit segíteni. 

Az alábbi linkeken elérhető egy csomó – csomó segítség, online, ingyenes eszköz, tudásanyag és inspiráció, amiket mi is napi szinten, sikerrel használunk és ajánljuk másoknak is.

Összegyűjtöttük nektek – a teljesség igénye nélkül – a legjobb fotó-, színkombináció, logókészítő-, zene- stb. lelőhelyeket.

Elsősorban az ingyenes forrásokra koncentráltunk, de van olyan terület, amit nem lehet ingyen megúszni ha az ember igazán jót szeretne. Itt próbáltuk összegyűjteni a pro-kontrákat, javaslatokkal éltünk egy-egy lelőhely/szolgáltatás mellett vagy ellen.

Mi abban hiszünk, hogy nincs 1 tuti megoldás, mely mindenki számára egyformán kivállóan működik. Különbözőek vagyunk, másképp gondolkodunk, más és más jelenti számunkra a tökéletes megoldást.

A sokszínűség tesz minket különlegesség, kicsit sem unalmassá.

Válogassatok kedvetekre az ingyenes anyagok között!

Bízunk abban, hogy sikerült egy igen széles spektrumon bemutatni Nektek a lehetőségek széles – és egyre bővülő – tárházát!

Mivel nem ellenőrzzük hétről hétre, hogy egy általunk javasolt eszköz, felület még mindig ugyanazt kínálja mint korábban, ezért szívesen vesszük észrevételeiteket, update-jeiteket, újabb javaslataitokat!

Segítsük egymást ilyen formában is!

Jó böngészést és munkát!

Mi érdekel? Válassz a listából!