Ingyenesen letölthető marketing brief

ez a BRIEF borítója, a teljes anyagot is letöltheted
ez a BRIEF borítója, a teljes anyag ingyenesen letölthető

Ingyenesen letölthető a BRIEF, mely egy a marketingesek által, hosszú évek gyakorlata során szerzett tapasztalatból összeállított információs anyag.

A BRIEF olyan célirányos kérdéseket tartalmaz, melyek bármilyen marketinganyag elkészítéséhez vagy projekthez nyújtanak hathatós segítséget laikusok számára is. Használatával elkerülheted a szükségtelen, de gyakorta előforduló hibákat.

Hogy semmi se maradjon ki, hogy ne pazarold a drága időt, hogy hatékony alapja legyen egy jövőbeni együttműködésnek akár grafikussal, ügynökséggel vagy tanácsadóval vagy csak hogy rendszerezd saját gondolataidat, ötleteidet. Hogy mindenki hasznára váljon, olvasd, forgasd, töltsd ki! Tippekkel és példákkal segítjük az érthetőséget.

Az ingyenes letöltés előtt megkérünk arra, hogy iratkozz fel hírlevelünkre. A MarketingMagok tiszteletben tartja minden olvasója személyes adatait. Azokat harmadik félnek nem adjuk ki, spameket nem küldünk. A hírlevélre való feliratkozással elfogadod, hogy számodra az ingyenes anyagok mellett marketing tartalmú leveleket is küldjünk. A hírlevélről bármikor, egy kattintással leiratkozhatsz.