Kapcsolat

Nagy Mária

Nagy Mária vagyok, 1995 óta foglalkozom marketing kommunikációval. Tapasztalataim nagy része a nemzetközi b2b szektorból ered, a kereskedelmi ingatlanpiacról. Irodaházak bérbeadásával kapcsolatos marketing és pr szervezéssel foglalkoztam tíz évig alkalmazottként majd újabb tíz éve szabadúszó tanácsadóként.

Kisvállalkozásoknak a nemzetközi üzleti életben megszokott szemléletmód, a „business as usual” kultúra terjesztésével kívánok akadálymentesítést biztosítani a napi rutinban, hogy a marketing tervezés, a kampányok előkészítése öröm és izgalommal teli várakozás legyen, a kommunikáció pedig egyértelmű és profi.

Amiben számíthatsz rám, az a marketing kommunikáció tervezés, márkaépítés, a sajtóval való kapcsolattartás, pr akciók szervezése.

A marketing kommunikációt folyamatként kezelem, az eszközöket mindig az adott kommunikációs cél, és az eredményesség érdekében alkalmazom, kedvenc szavam a szinergia.

Izsák Luca

Izsák Luca vagyok. Gazdasági főiskolát végeztem, tanulmányokat itthon és külföldön is folytattam. Erősségeim a stratégia alkotás, a folyamatok összehangolása, a problémamegoldás, coaching. Az elmúlt 20 évben dolgoztam kis- és középvállalkozásoknál, magyar- és külföldi tulajdonú multinacionális cégeknél sokféle területen. Alulról kezdtem, és az évek során stratégiailag fontos vezetői szintre jutottam el.

Az utóbbi 15 évet marketing-, trade marketing- és értékesítési területen töltöttem FMCG és gyógyszeripari cégeknél.

Küldetésemnek tartom a nagyobb cégeknél megtanult és alkalmazott ismeretek átadását az ezt igénylő kisebb magyar vállalkozásoknak. Szem előtt tartom a valóban hasznosítható és az általánosan felhasználható elveket, módszereket, technikákat, kiemelt figyelmet fordítva az egyediségekre.

A tanulást sosem hagytam abba. Jelenleg webdesignt és programozást tanulok, hogy még több mindenben tudjak majd segíteni, iránymutatást adni ügyfeleinknek a jövőben.