Marketing Mentorálás

Marketing mentorálás, mely során mutatjuk az irányt vállalkozásodnak. Havonta 5 órát fogunk avval tölteni, hogy az éppen aktuális marketing problémádra találjunk megoldást. A lehetséges megoldásokat megbeszéljük veled, felvázoljuk a folyamatot, meghatározzuk a szükséges erőforrásokat, lépéseket, majd a megvalósításban is melletted állunk. Kevésnek tűnik? Hidd el, ennyi idő alatt éppen elég feladatot és ötletet adunk, csak győzd megvalósítani őket iránymutatásunk alapján!

Akár új termék bevezetését tervezed, vagy szolgáltatásaid bővítését, áraid kialakításában kérsz segítséget, reklámtevékenységet szeretnél folytatni, vagy új vevőket, értékesítési lehetőségeket szeretnél felkutatni, bennünk partnerre találsz!

A megvalósítást ebben az esetben TE fogod elvégezni, mi tervezünk és végig melletted állunk, szakmai tanácsokkal átsegítünk téged a nehézségeken, új ötletekkel segítünk. Együttműködésünk során végig tudni fogod, mi a következő lépés és hova juthatsz el támogatásunkkal. Végre abbahagyod a vaktában lövöldözést, tudatosság fog jellemezni, mely végre elvezet a kívánt eredményhez.

A szakmai mentorálással időt és pénzt fogsz megtakarítani és későbbi tevékenységeid során is alkalmazni fogod azt a tudatosságot, amire megtanítunk. Neked ajánljuk ha:

  • magad csinálod vállalkozásod marketingjét, de jól jönne egy szakmai tanácsadó, aki segít a tervezésben és aki melletted áll a kivitelezés szakmai buktatói során, akitől iránymutatást kaphatsz;
  • elvesztél a rengeteg ötletben és tervben; egy pontos, priorizált, megvalósítható ütemtervre van szükséged;
  • nem vagy biztos abban, hogy a megfelelő eszközöket, a megfelelő módon használod;
  • megrekedtél, nem tudod mi lehetne a következő lépés;
  • időt és pénzt szeretnél megspórolni, szűrt információkra és hatékony módszerekre van szükséged;
  • tudod, hogy sokkal többet lehetne kihozni vállalkozásodból.…

Időtartam: minimum 3 hónap
Ára havonta 30.000,-ft