Marketingtudatos weboldal tervezése

Előbb vagy utóbb, vállalkozásodnak weboldalra lesz szüksége. De nem mindegy, hogy milyen az a weboldal! Egy jó weboldalnak célja van, eléri a célcsoportot – interakciót vált ki, hasznos tartalommal van feltöltve, illeszkedik vállalkozásod arculatához, gyors, kapcsolódik közösségi média oldalaidhoz és nem mellesleg biztonságos. Számtalan lehetőség közül, melyek közül választhatsz, íme néhány érv a mellett, hogy a MarketingMagokat válaszd:

Mi nem csak létrehozzuk weboldalad, de “életet lehelünk” bele: marketingesként nálunk a vevőd van fókuszban!

Igényeiket megismerve őket célozzuk meg mikor felhasználóbarát, vállalkozásod céljaidnak megfelelő, tetszetős weboldalt alkotunk. Törekszünk az összhangra, a harmóniára, így meglévő arculati elemeidet (logó, használt színek, betűtípusok) felhasználjuk – sőt, mi több, alapként használjuk – weboldalad kialakításánál. Az sem gond, ha nincs még kialakult arculatod! Segítünk ebben is! Logótervezés, szlogen, megfelelő színek és hangulatok kialakításában profik vagyunk:-)A közös munka során nem csak véghez visszük kéréseidet, de ötleteket adunk, hogy még jobb, szebb, hatékonyabb legyen vállalkozásod!

Tartalomgyártásban is tudunk segíteni – menüpontokat javaslunk, bloghoz témafát írunk akár 1 évre előre, SEO szempontból is megfelelő szövegeket segítünk írni. Áraink megfizethetőek, munkákban pedig szívünk, lelkünk benne van!

Neked ajánljuk a marketingtudatos webodal szolgáltatásunkat, ha:

  • Nem tudod, mi kell ahhoz, hogy egyáltalán elindulj egy weboldal tervezési folyamatban;
  • Nem ismered a szakkifejezéseket, nem tudod mit kell beletenned ahhoz, hogy működjön;
  • Nem díjnyertes, egyedileg leprogramozott weboldalra vágysz csillagászati összegekért, hanem egy kezelhető, letisztult, céljaidnak megfelelő megjelenésre van szükséged;
  • Magad kívánod a későbbiekben tartalommal feltölteni weboldalad és szeretnéd, ha az alapokra valaki megtanítana;
  • Olyan szakembert keresel, akinek ötletei és javaslatai vannak, nem pedig szakmunkás módjára csak azt csinálja meg, amit konkrétan kérsz tőle;

Menete és időtartama:

Akár 1 hét alatt működő, tartalmakkal feltöltött, publikálható weboldallal rendelkezhetsz a megrendelés után!
Ára: 100,000,-ft-tól elérhető.